Personvernerklæring
Siste oppdatering: 24.09.2019

Innledning
Nettstedet www.mostsports.no eies og drives av MOST OF ALL AS («MOST»), et norsk selskap med org.nr. 918359222 og adresse Roligheten 34, 3029 Drammen.
Nettstedet mostsports.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Vi innhenter og bruker bare dine personopplysninger innenfor gjeldende rett slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR) som gjennomført i norsk rett.
 
MOST, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning.
MOST deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.
 
Personopplysninger
Opplysninger som knytter seg til ditt kjøp: Når du kjøper produkter fra vår nettside www.mostsports.no behandler vi de personopplysningene du oppgir slik som navn og kontaktinformasjon (inkludert adresse, e-post og telefonnummer) og betalingsinformasjon. Denne informasjonen innhentes og behandles for at vi skal kunne yte varer og tjenester til deg, håndtere returnerte varer og administrere din konto på våre nettsider (hvis du har opprettet en konto).
Det kan også hende vi behandler personopplysninger for å sende varsler når et produkt er inne på lager, for å behandle tilbakemeldinger du har gitt angående kundeservicekontakt du har hatt med oss, eller for å kontakte deg dersom det er problemer med levering av varer du har bestilt. Vi kan også analysere kjøpene gjort av ulike kundegrupper. Dette gjør vi for å forfølge vår berettigede interesse om å utvikle våre produkter og tjenester.  
Direkte markedsføring med grunnlag i ditt samtykke: Hvis du har gitt ditt samtykke kan vi behandle din e-post adresse og telefonnummer slik at vi kan sende nyhetsbrev og markedsføringsmateriale som er spesifikt tilpasset deg. Vi kan da tilpasse våre tilbud til deg ut ifra opplysningene vi har, for eksempel dine tidligere kjøp.

Personopplysninger til tredjepart
For å en best mulig brukeropplevelse for deg, benytter MOST eksterne samarbeidspartnere, men dine persondata blir ikke misligholdt eller solgt til tredjepart. Vår samarbeidspartner for nettsiden er wix.com. Du kan lese mer om hvordan disse forholder seg til personvern her:
https://no.wix.com/about/privacy
Dine data blir lagra på deres datasystemer/databaser. Disse ligger på sikre servere bak brannmurer.
 
I tillegg til dette, har vi betalingsløsninger som innebærer tredjepart. Disse er stripe.com i tillegg til vipps.no. Du kan lese mer om hvordan disse behandler data her:
https://stripe.com/de/privacy
https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern

Alle onlinebetalinger fra Stripe bruker internasjonale standarder gitt av PCI Security Standards Council som er en felles plattform der blant andre Visa og MasterCard deltar. Ifølge norske lov pålegges vi å lagre informasjon om transaksjoner i 5 år. Alle transaksjoner vil derfor lagres i denne perioden.
 
Vi bruker med Posten/ Bring og Helthjem for transport av varer. Vi utleverer kun personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, mobilnummer og evt ønsket utleveringssted.
 
Endringer i erklæringen
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.
 
Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vår bruk av personopplysninger eller ønsker at vi sletter dine opplysninger ta kontakt med oss.
Post: MOST OF ALL AS, Roligheten 34, 3029 Drammen
E-post: post@mostsports.no