top of page

Reklamasjon

En sjelden gang vil det kunne oppstå feil med et av våre produkter. Skulle du være uheldig å ha et feil med et produkt er det er viktig at vi får beskjed om dette så fort som mulig, slik at vi kan hjelpe deg med å finne en god løsning, og gjøre nødvendige forbedringer. Skriv derfor til oss først hvor du beskriver feilen samt sender med et bilde så vi kan se hva som er feil. Det er ikke mulig å reklamere på normal slitasje eller bruksfeil. 

En reklamasjon vil si at det er en feil eller mangel ved varen. Om du oppdager feil med design, mangler i forsendelsen eller feil på produktet må du gi oss beskjed om det innen rimelig tid, det vil si innen tre måneder etter at du har mottatt varen.

 

Send oss gjerne en e-post på post@mostsports.no med bilder av feil eller mangler samt en liten tekst så hjelper vi deg så fort vi kan. Dersom vi ikke har levert varen når vi har sagt at den skal leveres regnes dette også som en mangel, og igjen må du gi oss beskjed innen rimelig tid. Denne beskjeden bør være skriftlig. Du kan reklamere senest to år etter at du fikk varen, eller fem år hvis det er varer som er ment til å vare vesentlig lengre.

Bytte, angrerett og retur

Passer ikke varen du har mottatt fra oss har du 30 dagers angrerett.

Slik gjør du det:

  • Aller helst ønsker vi at du sender oss e-post på post@mostsports.no i forkant hvor du beskriver årsaken til hvorfor du ønsker å benytte deg av angreretten. Alternativt gjør du følgende:

  • Fyll ut returskjema som følger med. Angi årsak og hvilke varer du ønsker å returnere. 

  • Legg varene i originalemballasjen, pass på at eventuelle etiketter eller merkelapper henger på produktet. Husk at det er ditt ansvar at pakken kommer frem til oss, derfor kan det være lurt å be om sporing når du leverer pakken på postkontoret.

  • Returner pakken på postkontoret.

  • Pengene betales tilbake innen 14 dager etter mottatt retur. 


Returporto dekkes av kunden. Dersom du ikke tar i bruk vår ferdig utfylte returseddel må du bruke følgende adresse:

MOST OF ALL AS

ROLIGHETEN 34

3029 DRAMMEN


Vilkår for retur og bytte
For at varen skal være mulig å selge videre må vi be om at følgende innfris før vi kan godta en retur/ bytte:

  • Produktet må være i samme stand som da du mottok det. Det betyr at original emballasje må medfølge. Det er også en forutsetning at produktene er uten merker eller lukt.

  • Varen må være returnert innen våre 30 dagers returfrist. Husk å fylle ut angrerett skjema, og legge dette ved varene. 

Se for øvrig forbrukerrådet sider (https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/)

Husk vi strekker vi oss så langt vi kan, så har du problemer med dine barneski eller langrennshansker så skal vi ordne opp så langt det lar seg gjøre. Kanskje er det bare noe du luer på? I så fall ta kontakt på: post@mostsports.no

bottom of page